KONKURS PRODUŽEN DO 20.APRILA PDF Štampaj E-pošta
Sa zadovoljstvom obavještavamo sve prijatelej našeg Festivala,  da smo zaključno sa 30. Martom primili  18 prijava po Konkursu  za sudjelovanje na  XI Festivalu klapa u Perastu.  Prijavljene  klape ćemo odmah i kontaktirati sa  sugestijama da se neke prijavljene pjesme promijene  obzirom da  imamo nekoliko istih pjesama prijavljenih od 2 ili više klapa . Nadamo se da ćemo time dobiti raznovrsniji i bogatiji   izvođački repertoar.
I ovim putem izražavamo zahvalnost klapama  za pokazani interes , razumijevanje naše festivalske koncepcije  i dostavljene prijave. Već je vidljivo  da ćemo imati vrlo kvalitetan i zanimljiv takmičarski program. 

Po sadašnjem sagledavanju  prijava ,  program ćemo organizovati  na način da se u Petak 3.avgusta održi  takmičarsko veče ŽENSKIH I MJEŠOVITIH KLAPA  , dok  bi u Subotu 4.avgusta  održali veče  MUŠKIH KLAPA  i takmičenje za najbolju NOVU KLAPSKU KOMPOZICIJU. Svakako uz niz propratnih sadržaja prije , za vrijeme i nakon takmičarskih večeri. 

Nekoliko klapa nas je zamolilo da  produžimo  trajanje konkursa, pa im je U.O. Festivala  izašao u susret  tako da je ostavljeno dodatno vrijeme  do 20.Aprila  u kojemu bi  zainteresovane klape još mogle da se prijave .  Ovim takođe otvaramo mogućnost da neke klape, koje su prethodno planirale 3 /8 nastup u Sinju , ipak MOGU  PRIJAVITI NOVU KOMPOZICIJU ,  jer će se ovo takmičenje kod nas održati u Subotu 4/8.

Nadamo se da ćemo produženjem roka  omogućiti učešće još po nekoj klapi  kao i sadržajniji program,   te da će ove razloge  sve  klape prihvatiti sa odobravanjem .

Na ovim stranicama , kao i u direktnim kontaktima sa odabranim klapama , obavještavat ćemo vas o svim  programskim aktivnostima  i tehničkim detaljima.

Želimo svim klapama uspješne pripreme i  puno uspjeha

Dobrodošli nam u Perast !

 
< Prethodno   Sledeće >
RocketTheme Joomla Templates