Završen XIV međunarodni festival klapa PDF Štampaj E-pošta

Poštovani ljubitelji klapskog pjevanja, izvinjavamo se radi kasnije objave ovog teksta. Razlog je daleka Norveška, gdje je urednik festivalskog  web sajta, naš vrijedni saradnik Srđan Nedović, boravio od 28. juna sve do 11. jula.

Prije svega velika zahvalnost  svim učesnicima  peraškog Festivala. Primili smo samo čestitke sa najvišim ocjenama kvaliteta učesnika kao i pohvale o sadržajima programa  koji su pratili XIV Festival. To su izdanja knjige o Ludviku Kubi i 3. broj Lirice, koje smo promovisali 25. juna, okrugli stolovi stručnog žirija, revijalni nastupi  klapa sve tri večeri a posebno naših gostiju vokalne grupe CORONA iz Sarajeva i klape LUKA iz Rijeke. Uz zahvalnost, svim učesnicima upućujemo i iskrene čestitke na izvanrednom doprinosu uspjehu XIV Festivala.

Opšta je ocjena da smo  ponovo podigli ljestvicu kvaliteta čime, već sada, osjećamo i odgovornost da sljedeći jubilarni Festival učinimo još boljim.

Uz ovaj tekst koji je priredila naša PR saradnica Kristina Jerkov, instalirat ćemo i linkove sa fotografijama  i medijskim, kao i audio zapisima sve tri večeri.

>> PROČITAJ TEKST >>

 
< Prethodno   Sledeće >
RocketTheme Joomla Templates